Obsah fóra koppel.cz koppel.cz
Díky, krtku...
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Can I use GPRS/EDGE with WL520GU?

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra koppel.cz -> English: Our firmware for USB modems
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sarpkaya



Založen: 29.10.2008
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2008 6:23 pm    Předmět: Can I use GPRS/EDGE with WL520GU? Citovat

Hi, I'm in europe, Is WL520GU compatiable with your frimware?
Secondly, I'll use Vodafone GPRS/EDGE Usb stick which has Huawei K2540 chipset. Is that also compatiable with your frimware and can I use GPRS/EDGE?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
engy
CDMA Developer


Založen: 4.11.2004
Příspěvky: 1281

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2008 9:50 pm    Předmět: Citovat

No. WL520GU has a USB bug on a chip so fullspeed devices are unusable.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sarpkaya



Založen: 29.10.2008
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2008 10:08 pm    Předmět: Citovat

engy napsal:
No. WL520GU has a USB bug on a chip so fullspeed devices are unusable.
What do you mean fullspeed devices? I have read some comments about that people can push 2100 kbps and that causes disconnecting, but making it 800 kbps doesn't cause disconnect.

If it is about that, it doesn't matter for me because EDGE is approx. 250kbps.
BTW, what do you prefer me to buy cheap router that's compatiable with that EDGE system?(I couldn't find any WL500G, Is there any other brand name that is compatiable with your OS?)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
engy
CDMA Developer


Založen: 4.11.2004
Příspěvky: 1281

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2008 8:20 am    Předmět: Citovat

I mean FullSpeed 12Mbit usb device. USB flash disk uses HiSpeed 480 Mbit which works fine. USB modems uses FullSpeed which has a bug.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sarpkaya



Založen: 29.10.2008
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2008 3:20 pm    Předmět: Citovat

That usb device both supports USB2.0 and 1.1
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
engy
CDMA Developer


Založen: 4.11.2004
Příspěvky: 1281

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2008 8:14 am    Předmět: Citovat

sarpkaya napsal:
That usb device both supports USB2.0 and 1.1

Yes but only at FullSpeed.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AndreyPopov
CDMA geek


Založen: 15.4.2008
Příspěvky: 26

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 1:57 pm    Předmět: Citovat

engy napsal:
sarpkaya napsal:
That usb device both supports USB2.0 and 1.1

Yes but only at FullSpeed.


if use USB hub - that can solve problem?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
engy
CDMA Developer


Založen: 4.11.2004
Příspěvky: 1281

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2008 8:24 am    Předmět: Citovat

Tested - no.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra koppel.cz -> English: Our firmware for USB modems Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com